Piano verhuur/verkoop

VERKOOP

Een gebruikte piano kopen is vooral een kwestie van vertrouwen. Het is niet iets dat je iedere dag doet. Iedere piano heeft een uniek en soms uitgesproken geluid. Je wilt dus zorgvuldig en op je gemak kunnen vergelijken, uitproberen en luisteren voor je een beslissing neemt.

In onze showroom in Mierlo hebben wij meer dan 60 piano’s en vleugels opgesteld. Kwaliteitsinstrumenten in verschillende prijsklassen en stijlen. Stuk voor stuk zijn ze volledig nagezien en deels of volledig gerestaureerd. Naast de traditionele kwaliteitsinstrumenten van Duitse en Zwitserse origine, voeren wij ook de Japanse merken Yamaha en Kawai in onze collectie.

Begint u of uw kind met pianoles? Dan kunt u wellicht volstaan met een studiepiano. Wij informeren u graag over onze speciale regeling waarbij het instrument na verloop van tijd gunstig omgeruild kan worden tegen een ander model naar keuze.

VERHUUR

Bij Pianohandel J. van Gerven en Zn. kunt u ook terecht voor het huren van een piano, Zoals voor speciale gelegenheden bij bruiloften, optredens, begrafenissen e.d.

Wij zorgen dat de bestelde piano, gestemd staat opgesteld op de afgesproken plaats en klaar voor gebruik. Uiteraard halen wij de piano nadien ook weer op. Volledige en betrouwbare service dus…u kunt op ons rekenen. Bel voor prijsopgave naar 0492-661427.